bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,425.99 2.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.51 1.46%
bnb
BNB (BNB) $ 547.41 2.93%
solana
Solana (SOL) $ 137.94 6.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49408 0.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461536 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1578 0.41%

Fidelity, Bu Yıl Çalışan Sayısını İkiye Katlamayı Planlıyor

fidelity bu yil calisan sayisini ikiye katlamayi planliyora

Genellikle yaptığı Bitcoin (BTC) alımları ile gündeme gelen bu kez Fidelity Investments‘ın yan kuruluşu olan Fidelity Digital Assets kripto alım satım talebini karşılamak için bu yıl çalışan sayısını artması ile gündeme geldi.

Fidelity, Kripto Alım Satım Talebini Karşılamak için Çalışan Sayısını Artıracak

Wall Street Journal (WSJ) haberine göre; finansal hizmetler devi Fidelity Investments’ın yan kuruluşu olan Fidelity Digital Assets, kurumsal yatırımcılardan gelen artan kripto alım satım talebini karşılamak için bu yıl çalışan sayısını ikiye katlamayı planlıyor.

fidelity bu yil calisan sayisini ikiye katlamayi planliyorfs

Genişletilmiş personel sayısı, ether ticareti sunmak için altyapı oluşturmak için kullanılacak. Fidelity Digital Assets, şimdiye kadar yalnızca Bitcoin (BTC) desteği sundu.

Uyum ve vergi raporlama araçlarının yanı sıra daha hızlı işlemler ve 24 saat ticaret desteği sağlamayı amaçlıyor. Teknoloji ekibini büyütmek ve destek Ethereum (ETH) desteği sağlamak, Fidelity’nin kripto endüstrisine genişleme niyetinin devam ettiğinin sinyalini verecek.

Hatırlatmak gerekirse yönetim altında 4,5 trilyon doların üzerinde varlığa sahip olan finansal hizmetler şirketi Fidelity, geçen ay yatırımcıların bu yıl 401(k) emeklilik tasarruf fonuna Bitcoin ekleyeceğini duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala