bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,159.19 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.32 2.23%
bnb
BNB (BNB) $ 605.94 0.43%
solana
Solana (SOL) $ 149.15 4.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531697 3.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477233 5.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15276 4.74%

Ferrari, Yeni F1 Sezonu Öncesinde Kripto Sponsorunu Kaybetti

ferrari yeni f1 sezonu oncesinde kripto sponsorunu kaybetti

İtalya merkezli lüks otomobil üreticisi Ferrari’nin yarış departmanı olan Scuderia Ferrari, yeni Formula 1 sezonu öncesinde önemli sponsorlarını kaybediyor. Ferrari sezon başlamadan, kripto sponsoru olmayan markalar kervanına katıldı.

Velas, Ferrari Sponsorluğunu İptal Etti

Motor sporlarının en prestijlisi olan Formula 1’de yeni sezona aylar kaldı. Formula 1 takımları yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam ederken, Formula 1 takımlarının en büyük destekçilerinden olan kripto şirketleri de yeni sezon öncesinde takımlarla olan anlaşmaları yeniden gözden geçiriyor.

ferrari yeni f1 sezonu oncesinde kripto sponsorunu kaybetti 2

Geçen senenin markalar klasmanında ikinci olan Ferrari’nin Formula 1 takımı Scuderia Ferrari, yeni sezon öncesinde önemli sponsorluk anlaşmalarını yitirdi.

Blockchain şirketi Velas ve mobil cihazlar için işlemci üreten Snapdragon, Ferrari Formula 1 takımı ile olan sponsorluk anlaşmasını iptal etti. Sponsorlukların iptal edilmesiyle Ferrari’de yeni sezon öncesi 55 milyon dolarlık bir zarar oluştu. Formula 1’in iddialı ekiplerinden birisi olan Mercedes AMG Petronas ekibi de sponsorluk anlaşması yaptığı kripto para borsası FTX’in iflas etmesiyle birlikte sponsorluk anlaşmasını iptal etmiş ve bu sebeple 15 milyon dolarlık zarar ettiğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala