bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,302.76 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,204.92 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 608.81 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.83 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.554209 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504952 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160607 0.35%

Federal Ticaret Komisyonu, Voyager’a Soruşturma Açtı

federal ticaret komisyonu voyagera sorusturma acti

İflas eden kripto borç verme platformu Voyager Digital’in iflas davaları devam ediyor. Alacaklılarla olan davaları devam eden Voyager Digital’e bu esnada yeni davalar da açılmaya devam ediyor. Federal Ticaret Komisyonu, başarısız kripto borç verme platformu olan Voyager Digital’in kripto para birimini “aldatıcı ve haksız pazarlaması” noktasında araştırma başlattığını açıkladı.

Voyager Digital’e Bir Soruşturma Daha

Federal Ticaret Komisyonu, bir iflas mahkemesinde yaptığı bir açıklamada, Federal Ticaret Komisyonu’nun, kripto komisyoncusu Voyager Digital’e soruşturma başlattığını açıkladı. Açıklanan belgeye göre Federal Ticaret Komisyonu (FTC), Voyager ve çalışanlarını “halka aldatıcı ve haksız kripto para birimi pazarlama” konusunda soruşturma başlattı.

federal ticaret komisyonu voyagera sorusturma acti 2

Kripto firması, Terra Blockchain ağında yaşanan çöküşün ardından Temmuz 2022 tarihinde iflas koruması başvurusunda bulunmuştu.

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance.US, Voyager Digital varlıklarını Aralık 2022’de satın almayı kabul ettiğini açıklamıştı. Konu hakkında kısa bir süre önce açıklama yapan Voyager Digital avukatı, söz konusu satın almanın kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala