bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Fed ve FDIC Bir Kurtarma Fonu İçin Görüşmeler Yapıyor

fed ve fdic bir kurtarma fonu icin gorusmeler yapiyor

ABD’nin en büyük bankalarından birisi olan Silicon Valley Bank, geçtiğimiz günlerde Kaliforniya Mali Koruma ve Yenilik Departmanı tarafından kapatılmıştı. Sigortasız olarak varlıkları saklayan Silicon Valley Bank’ın bu durumu ABD Merkez Bankası (Fed) ve Federal Mevduat Sigortası Şirketi’ni (FDIC) harekete geçirdi.

Fed ve FDIC Başarısız Bankalar İçin Yeni Plan Üzerinde Çalışıyor

Amerika Merkez Bankası (Fed) ve Federal Mevduat Sigortası Şirketi (FDIC), düzenleyicilerin Silicon Valley Bank’ın kapatıldığını açıklamasının ardından harekete geçti. Amerika Merkez Bankası (Fed) ve Federal Mevduat Sigortası Şirketi (FDIC), sorun yaşayan bankalarda daha fazla mevduatı durdurmasına imkân tanıyacak yeni bir fon oluşturmak için görüşmeler gerçekleştiriyor.

fed ve fdic bir kurtarma fonu icin gorusmeler yapiyor 2

Bilgi sahibi kaynaklar tarafından aktarılanlara göre, düzenleyiciler banka yöneticileriyle yaptıkları görüşmelerde yeni çözümü değerlendirdi. Yeni çözümün, mevduat sahiplerine güven vermesi ve herhangi bir paniğin çok daha hızlı bir şekilde kontrol altına alması planlanıyor. Geliştirilen yeni çözüm, risk sermayesi ve startup girişimlere odaklanan daha küçük bankaların finansal sağlığına dair endişelerin artmasıyla birlikte ajansın acil durum planlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala