bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,311.23 3.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.79 2.64%
bnb
BNB (BNB) $ 607.28 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 148.14 6.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526468 3.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477215 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151362 6.02%

FDIC, Signature Bank’ın Kredi Portföyünün Satış Sürecini Başlattı

fdic signature bankin kredi portfoyunun satis surecini baslatti

Geçtiğimiz aylarda iflas eden Signature Bank, geçtiğimiz haftalarda satılmıştı. ABD’nin bankacılık alanındaki düzenleyici kurumu olan Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), Signature Bank hakkında yeni bir süreci başlattığını açıkladı.

Signature Bank’ın Kredi Portföyü Satışa Çıktı

Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Signature Bank’ın başarısızlığının ardından alacaklıda tutulan ve yaklaşık değeri 60 milyar dolar olan kredi portföyünün satış sürecini başlattığını duyurdu. FDIC tarafından yapılan duyuruda, eski Signature Bank’ın birikmiş kredi portföyünün pazarlamasına bu yaz sonunda başlamayı beklediği dile getirildi.

fdic signature bankin kredi portfoyunun satis surecini baslatti 2

Söz konusu portföy, öncelikle ticari gayrimenkul (CRE) kredileri, ticari krediler ve tek ailelik konut kredilerinden oluşan daha küçük bir havuzdan oluşuyor. Bununla birlikte kısa bir süre önce Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun (FDIC), başarısız olan Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın yeni sahiplerinin reddettiği menkul kıymet portföylerini satmak için danışmanlar tuttuğu iddia edilmişti.

Son olarak Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) açıklamasında, Newmark & ​​Company Real Estate Inc’i satış danışmanı olarak tuttuğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala