bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

FCA, Sürdürülebilir Kredi Piyasasını Araştırıyor

fca kayit disi kripto atmlerine karsi harekete gectivgfvrbrg

Kripto para sektöründe birçok düzenleyici kurum kripto para birimlerinin düzenlenme çalışmalarının yanı sıra farklı konuları da ele alıyor. Son olarak Birleşik Krallık’ın Mali Yürütme Otoritesi, bu tür anlaşmalardaki çevresel hedeflerin şirketlerin karşılaması için çok kolay olduğu yönündeki endişeler nedeniyle, sürdürülebilir krediler için piyasayı araştırıyor.

FCA, Sürdürülebilir Kredi Piyasasını Radarına Aldı

Birleşik Krallık düzenleyicisi sürdürülebilir kredi piyasasını araştırıyor. Birleşik Krallık’ın Mali Yürütme Otoritesi (FCA), bu tür anlaşmalardaki çevresel hedeflerin şirketlerin karşılaması için sürdürülebilir krediler için piyasayı ele aldı.

fca surdurulebilir kredi piyasasini arastiriyorEFRFD

Veri sağlayıcı Dealogic’e göre, daha geniş bir piyasa gerilemesinin ortasında, 2022’de 34,7 milyar dolar topladıktan sonra, geçen yıl İngiltere’de 29,2 milyar dolarlık sürdürülebilirlikle bağlantılı kredi verildi. Toplam, Avrupa toplamının onda birinden biraz fazlaydı.Sürdürülebilirlikle bağlantılı krediler alan şirketler, üzerinde anlaşmaya varılan hedeflere ulaşamamaları halinde ödemelerinde daha yüksek faiz oranlarıyla cezalandırılıyor. Başarılı olurlarsa, daha düşük oranlarla ödüllendirilirler.

FCA Çevresel, Sosyal ve Yönetişim Direktörü Sacha Sadan, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İnsanlar kredi satıyor, ancak bunu standartlar ve şeffaflıkla yapabilecekleri kadar iyi yapmıyor olabilir. En büyük endişe, net sıfıra ulaştığımızı söylesek de net sıfıra ulaşamayacağımızdır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala