bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

FC Barcelona, ​Ownix ​​ile NFT Pazarlama Anlaşmasını İptal Etti

fc barcelona ​ownix ​​ile nft pazarlama anlasmasini iptal etti

Geçtiğimiz haftalarda bildirdiğimi üzere, dünyanın en değerli ikinci futbol kulübü FC Barcelona, ​​kulübün 122 yıllık tarihindeki fotoğraf ve videolara dayalı NFT‘lerini sunmak için Ownix ​​ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Söz konusu olan NFT’ler, Ethereum blok zincirindeki bir pazar yeri olan Ownix ​​aracılığıyla açık artırmaya çıkacaktı.

FC Barcelona web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada; NFT pazaryeri Ownix ile bir pazarlama anlaşmasını iptal ettiğini açıkladı. Web sitesinde yapılan açıklama şu şekilde; “Bugün alınan ve Kulübün değerlerine aykırı bilgiler ışığında, FC Barcelona, ​​Ownix ​​ile NFT dijital varlıkları oluşturma ve pazarlama sözleşmesinin iptalini derhal bildirir”

FC Barcelona’nın ​Ownix ile NFT Pazarlama Anlaşmasının Detayları

Sadece 15 gün önce açıklanan FC Barcelona‘nın Ownix aracılığıyla, kulübün 122 yıllık tarihindeki fotoğraf ve videolara dayalı olarak NFT olarak basılacaktı. Ownix ​​web sitesindeki bir geri sayım sayacına göre ise 24 Kasım’da gerçekleşecek. 

Söz konusu iptal kararı, futbol kulübünün ilk NFT koleksiyonunu platform aracılığıyla açık artırmaya çıkarması planlanmadan, beş günden daha kısa bir süre önce geldi.

fc barcelona ​ownix ​​ile nft pazarlama anlasmasini iptal etti

Associated Press ve diğer yayınlar, iptalin Perşembe günü erken saatlerde İsrailli Moshe Hogeg’in kripto para birimleri içeren dolandırıcılık ve saldırı suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından geldiğini bildirdi. Yayınlar ayrıca Hogeg’in Ethereum blok zincirinde çalışan Ownix ​​ile bağları olduğunu bildirdi. 

Ayrıca İki kripto para şirketiyle ilgili endişeler nedeniyle, Avrupa’nın önde gelen iki futbol kulübü Barcelona ve Manchester City‘nin kısa süreli sponsorluk anlaşmalarını iptal etmesine yol açtı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala