bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

Fas’ın En Büyük Bankası Attijariwafa RippleNet’e Katıldı

fasin en buyuk bankasi attijariwafa ripplenete katildi

Blockchain sektörünün sunduğu çözümler geleneksel bankacılık sistemleri tarafından da kabul görmeye devam ediyor. Son olarak 53.3 milyar dolarlık varlığı yöneten Fas‘ın en büyük bankacılık kuruluşu Attijariwafa Bank, RippleNet ağına katılan bankalar arasında yerini aldı.

Bu yeni uygulamala ile birlikte, bankanın ortaklarıyla anlık işlemler yapması kolaylaştırılacak. Attijariwafa Bank ek olarak Singapur merkezli bir işletmeden işletmeye (B2B) sınır ötesi ödeme ağı olan Thunes ile bir ortaklık kurduğunu da duyurdu. 

fasin en buyuk bankasi attijariwafa ripplenete katildi 1

Attijariwafa RippleNet’e Katılarak İşlemlerini Hızlandırıyor

RippleNet’in bankacılık ortakları arasında Santander, Bank of America, IndusInd Bank ve Banco Rendimento gibi önemli isimler yer alıyor. Ripple’ın ödemelerin dünya çapında transferini hızlandırmak için geliştirdiği Blockchain tabanlı RippleNet, bu yeni müşteriler ile birlikte çok daha geniş bir alanda işlemlerini yürütecek.

Geçtiğimiz ay, Ripple Labs’in CEO’su Brad Garlinghouse, XRP‘yi köprü para birimi olarak kullanan ve şu anda tüm işlemlerin dörtte birini oluşturan bir ödeme çözümü On Demand Liquidity ile Ripple’ın bugüne kadarki en iyi yılını geçirdiğini duyurmuştu.

Diğer taraftan Rabat merkezli bankanın uluslararası Nakit Yönetim Başkanı Adnane Driouech, Blockchain‘i para transfer etmenin “hızlı ve kusursuz” bir yolu olarak tanımlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala