bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,977.68 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.65 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 600.88 0.53%
solana
Solana (SOL) $ 153.40 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548903 3.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507829 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15714 2.24%

Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye İade Edilme Kararı Onaylandı

faruk fatih ozerin turkiyeye iade edilme karari onaylandiadff

Binlerce kişiyi dolandırması ile gündeme gelen Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in bir süredir Türkiye’ye iadesi isteniyordu. Birkaç kez ertelenen duruşma ve hazırlanan tutanaklar sonunda amacına ulaştı. Çıkan son haberlere göre; kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 17 Kasım’da verilen Türkiye’ye iade edilme kararı, bugün Durres Temyiz Mahkemesi tarafından onaylandı.

Thodex Kurucusu Faruk Fatih Özer, Türkiye’ye İade Edilecek

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında gelişmeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yakalanan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer mahkemeye çıktı. Son olarak Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 17 Kasım’da verilen Türkiye’ye iade edilme kararı, bugün Durres Temyiz Mahkemesi tarafından onandı.

faruk fatih ozerin turkiyeye iade edilme karari onaylandia
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer

Kırmızı bültenle aranan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer, 30 Ağustos tarihinde Arnavutluk’ta şafak operasyonu ile yakalanmıştı. Devamında ise Elbasan Asliye Mahkemesi, Özer’in tutukluluğunun devamına karar vermiş, süreç sonrasında Türkiye’ye iade edileceğini açıklamıştı. Bu iade her ne kadar ertelense de sonunda karar kesinleşti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala