bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Family DAO ve Luna DAO Birleşiyor: Layka DAO

Family DAO ve Luna DAO Birleşiyor Layka DAO

Blockchain sektörünün en önemli dallarından birisi de şüphesiz DAO‘lar. Özellikle kripto sektörü tarafından dikkatle takip edilen DAO’lar oldukça büyük topluluklara sahip olabiliyorlar. Bununla birlikte sundukları çözümler ile sektördeki gelişimin hızlamasına önemli katkıda bulunan DAO’lar, ülkemizde de aktif olarak gelişimini sürdürüyor. Bu gelişimin bir parçası olarak da Türkiye’deki en büyük iki DAO projesi Family DAO ve Luna DAO, hedeflerinde ortak bir yolda yürümek için birleşiyorlar.

Family DAO ve Luna DAO Birleşiyor: Layka DAO

Family ve Luna DAO Güçlerini Birleştiriyor: Layka DAO

Küresel olarak özellikle son yıllarda oldukça popülerleşen DAO’ların gelecekte geleneksel şirket yapılarının yerine geçeceği öngörülüyor. Bu alanda birçok şirket önemli adımlar atarken, kripto toplulukları da kendi aralarında oldukça güçlü DAO’lar başlatabiliyorlar. Bunlardan ikisi olan Luna ve Family DAO da aynı hedef için çalıştıklarını belirterek güçlerini birleştiriyorlar.

Birleşim amaçlarını “iki DAO’nun da Türkiye ekosistemine katkı sunmayı amaçlaması ve bunu birlikte yaparak çok daha iyi sonuçlar alabileceğimize olan inancı” olduğunu belirten Layka DAO, bu alanda çok daha fazla kişiyi bünyelerine almayı ve DAO’nun gelişimini hızlandırmayı amaçlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala