bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Fairfax County’den Kripto Fonlarına 70 Milyon Dolarlık Yatırım

fairfax countyden kripto fonlarina 70 milyon dolarlik yatirim

Kripto para sektörüne yapılan yatırımların büyüklüğü hızla artıyor. Bu açıdan kriptodaki yatırım fonları önemli bir konumda yer alıyor. Piyasanın gelişmesine katkı sağlayan fonlara, yatırım yapanların sayısı da artıyor. 6.8 milyar dolarlık Virginia emeklilik fonu, kripto kredi piyasalarına yatırım yaparak getirisini artırmak istiyor.

Fairfax County, Kripto Fonlarına Yatırım Yapıyor

Financial Times’a göre Fairfax County’nin 6,8 milyar dolarlık emeklilik fonu Fairfax County Retirement Systems, iki kripto getirisi tarım fonuna 70 milyon dolarlık yatırım yapmak için onay aldı.

fairfax countyden kripto fonlarina 70 milyon dolarlik yatirim

Virginia emeklilik fonu, Parataxis Capital’in dijital getiri fonuna ve VanEck’in yeni finans gelir fonuna 35 milyon dolarlık yatırım yaptı. Kripto varlıklara likidite sağlayan yatırımcılar için gelir sunan bu şirketler büyümeye devam ediyor.

Fairfax County Retirement Systems, baş yatırım yetkilisi Katherine Molnar tarafından yönetiliyor.

Molnar, birçok piyasa katılımcısının iflas ettiğini ya da bu işe bıraktığını, bu yüzden verim çiftçiliği sektöründeki potansiyel getirilerin çekici olduğunu söyledi. Molnar, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Hala likidite sağlamaya istekli olanlar, makul kâr arayanlar için daha cazip getiriler elde edebiliyorlar.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, Launch House Web3 odaklı 10 milyon dolarlık fon başlattığını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala