bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,153.72 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,260.17 2.36%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 157.51 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.540335 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494975 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160584 1.39%

Fahrenheit, Celsius Varlıklarını Satın Alma Teklifini Kazandı

fahrenheit celsius varliklarini satin alma teklifini kazandif

İflas eden kripto kredi kuruluşu Celsius Network’ün varlıklarının satışı süreci devam ediyor. Celsius varlıkları için yapılan açık artırmada baş teklifin sahibi belli olmuştu. Son olarak Fahrenheit, Celsius varlıklarını satın alma teklifini kazandı.

Fahrenheit, Celsius Teklifinde Kazandı

Risk sermayesi şirketi Arrigton Capital ve kripto para madencilik şirketi U.S. Bitcoin Corp’u içeren Fahrenheit isimli bir konsorsiyum, iflas eden kripto kredi kuruluşu Celsius Network’ün 2 milyar dolarlık varlıkları için açık artırmada en çok teklifi veren isimler arasında başta yer alıyordu.

fahrenheit celsius varliklarini satin alma teklifini kazandifvfv

Mahkeme başvuruları, konsorsiyumun Celsius Network’ün kurumsal kredi portföyünü, hisseli kripto para birimlerini, madencilik birimini ve diğer alternatif yatırımları alacağını gösteriyor. Anlaşmayı sonuçlandırmak için grubun üç gün içinde 10 milyon dolar depozito yatırması gerekiyor.

Anlaşmaya göre, yeni şirket, 450 milyon ila 500 milyon dolar arasında olduğu tahmin edilen önemli miktarda likit kripto para birimi alacak. Ek olarak, US Bitcoin Corp, son teknoloji 100 megavatlık bir tesis de dahil olmak üzere çeşitli kripto madenciliği tesislerinin inşaatını üstlenecek.

Son olarak belirtmek gerekirse Celsius ve alacaklıları teklifi kabul etmiş olsa da, satın alma işlemini tamamlamak için düzenleyici onayı gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala