bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,049.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.99 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 561.18 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 143.24 3.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512284 5.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491801 11.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155422 5.71%

Facebook Yöneticisi, Novi’nin ABD Eyaletlerinin Birçoğu Tarafından Onaylandığını Söylüyor

facebook 3

Facebook yöneticisi David Marcus, Diem stablecoin için piyasaya sürülecek olan kripto varlık cüzdanı Novi’nin düzenleyici durumuyla ilgili bir güncelleme yayınladı.

Paylaştığı blog gönderisinde Marcus, Novi’nin ABD eyaletlerinin birçoğunda onaylandığını ifade etti.

Marcus, projenin en başında “gerekli düzenleyici onaylar olmadan Novi’yi [Diem] üzerinde başlatmayacağını” taahhüt ettiğini ifade etti. Projenin taahhütleri devam ettirdiğini söyleyen Marcus, şimdi de uluslararası düzenleyicilere danıştığının altını çizdi.

Marcus, Novi’nin bazı işlevlerinden de söz etti. Yöneticinin ifadesine göre Novi ile ABD’de kişiden kişiye ücretsiz ödeme gerçekleşebilecek. Bu sistemle Novi’nin müşteri tabanı oluşturarak kar elde etmesi planlanıyor.

“Ardından saygın ve iyi düzenlenmiş ortaklarla birlikte çeşitli finansal hizmetler sunabilir ve oradan genişleyebiliriz”

Diem’in ve Novi’nin lansman tarihi ise belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala