bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

F1 McLaren CEO’sundan FTX Krizi Açıklaması

F1 McLaren CEOsundan FTX Krizi Aciklamasi

Kripto para sektöründe etki eden en büyük krizlerden birine ev sahipliği yapan FTX, iflasını açıkladıktan haftalar sonra dahi temas ettiği diğer şirketleri etkilemeye devam ediyor. Ancak kısa bir süre önce açıklama yapan McLaren Racing CEO’su Zak Brown‘a göre F1, FTX’in radyasyonundan etkilenmeyecek.

Mercedes F1 Takimi FTX ile Anlasmasina Devam Ediyor1

F1, McLaren CEO’suna FTX Krizinden Etkilenmeyecek

8 milyar dolarlık likidite krizinin ardından FTX‘in son iflası, kripto piyasalarında paniğe yol açtı ve bu da F1 takımlarını etkiledi. Griddeki takımlardan sekizinin kripto şirketleriyle sponsorluk anlaşmaları bulunuyor. Diğer taraftan F1’in de Crypto.com borsasıyla büyük bir anlaşması var.

FTX, Mercedes takımının sponsoruydu ve sorun, Alman otomobil üreticisinin Brezilya Grand Prix‘sinin arifesinde anlaşmayı askıya almasına ve şirketin logolarını arabasından ve varlıklarından kaldırmasına neden oldu.

FTX’in sona ermesi, onunla kredileri veya finansal anlaşmaları olan diğer şirketleri de etkiledi ve diğer büyük borsaların rezervlerine ilişkin belirsizliğin ortasında piyasada bulaşmaya ilişkin endişelere yol açtı.

Ancak McLaren Racing’in CEO’su Zak Brown, kripto piyasasının en güçlü katılımcılarının hayatta kalacağını göreceğini söylediği için bunun F1 üzerindeki etkisi konusunda fazla endişelenmeye gerek görmüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala