bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.65 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.57 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516137 2.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.488843 5.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15272 0.31%

Euro Coin, Coinbase’de İşlem Görmeye Başladı

euro coin coinbasede islem gormeye basladi 2

Bir fiat para birimine endeksli olan stablecoin’ler son dönemde pek çok kripto kullanıcısının dikkatini çekiyor. Bir stablecoin ihraççısı olan Circle tarafından sunulan USDC stablecoin’i dolara endeksli olarak varlığını sürdürüyordu. Circle geçtiğimiz aylarda Euro ile desteklenen bir stablecoin olan Euro Coin (EUROC) stablecoin’ini de piyasaya sürdüğünü dile getirdi. Şirketin euro destekli stablecoin’i kripto para borsası Coinbase’de işlem görmeye başlıyor.

Coinbase Cephesinden Euro Coin Hamlesi

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase kısa bir süre önce 2022 yılı son çeyrek mali raporlarını açıkladı. Şirket bunun yanı sıra yeni bir listeleme haberini de paylaştı. Coinbase tarafından Twitter’dan yapılan paylaşıma gören euro destekli bir stablecoin olan Euro Coin (EUROC), ticaretin desteklendiği bölgelerde Coinbase kripto para borsası üzerinde işlem görebilecek.

euro coin coinbasede islem gormeye basladi

Kripto para borsası Coinbase tarafından yapılan açıklamada, alım satımın likidite koşullarının sağlanmasıyla ve varlık arzının tamamlanmasının ardından 22 Şubat 2023 tarihinde başlayacağı belirtildi. Şirket ayrıca EUROC-USD ve EUROC-EUR paritelerinin lansmanının aşamalı olarak devam edeceğini dile getirdi.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala