bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

eToro, SPAC Anlaşmasından Vazgeçiyor

eToro SPAC Anlaşmasindan Vazgeçiyor

Copy trade ürünü ile öne çıkan kripto para borsalarından birisi olan eToro, ilk olarak 2021 yılında 10.4 milyar dolarlık bir SPAC anlaşması için kolları sıvamıştı. Anlaşma devamında SEC başvurularına dayanarak 8.8 milyar dolara düşürüldü. Ancak son yapılan açıklamalara göre eToro, birleşme amaçlı ortaklık (SPAC) planlarını durdurdu.

eToro SPAC Anlaşmasindan Vazgeçiyor

eToro, Birleşme Amaçlı Ortaklık (SPAC) Planlarını Durdurdu

The Information tarafından paylaşılan habere göre, kripto para birimi ve hisse senedi ticareti sunan İsrail merkezli bir çevrimiçi aracı kurum eToro, SPAC birleşme planlarından vazgeçmiş durumda.

SEC‘e göre, FinTech Acquisition anlaşmasının bir parçası olarak, birleşik şirketin kamu sermayesi finansmanında 400 milyon doların üzerinde özel yatırım alması bekleniyordu. Birleşme, SPAC’den eToro’ya 250 milyon dolar ve PIPE fonundan 650 milyon dolar daha ilave edecekti.  

Bu haber, kripto para piyasalarındaki istikrarsızlık nedeniyle SPAC birleşme planlarından vazgeçen diğer teknoloji şirketlerinin daha geniş bir eğilimini takip ediyor. Medya şirketi Forbes, Haziran ayı başlarında planlarını iptal etti ve bir bilet uygulaması olan SeatGeek, Mayıs ayında da aynı şeyi yaptı.

Firmanın bir sözcüsü The Information’a verdiği demeçte, önümüzdeki günlerde konu hakkında detaylı bir güncelleme paylaşacağını açıkladı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala