bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 4.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.22 5.33%
bnb
BNB (BNB) $ 541.69 6.59%
solana
Solana (SOL) $ 134.60 11.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488628 4.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46119 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154919 4.92%

EthereumPoW (ETHW) Listeleme için Çağrıda Bulundu

EthereumPoW1

Ethereum Blockchain ağının Proof of Work’ten Proof of Stake’e geçişini reddeden bir grup geliştirici tarafından hayata geçen EthereumPoW (ETHW), yeni bir çağrı ile gündeme geldi. Proje, her ne kadar ilk etapta destek toplamayı başarsa da bu desteğin arkası pek gelmedi. Bunun üzerine listeleme sayılarını artırmak için yeni bir yöntem deneyen proje, Twitter üzerinden startup’ları ve borsaları ETHW coin’i listelemeye çağırdı.

EthereumPoW (ETHW) Listeleme için Çağırıda Bulundu

EthereumPoW, Borsalara ETHW Listelemesi için Çağrıda Bulundu

Ethereum Blockchain ağının PoW olarak hayatına devam etmek için kendisini fork’layan EthereumPoW, kendisini yeni destekçiler aramak için çalışmalarına devam ediyor. Her ne kadar PoW destekçileri tarafından bir raddeye kadar desteklense de tüm DeFi ekosisteminin PoS’a geçmesi ile birlikte elinde sadece ETHW kalan projenin işi ne yazık ki oldukça zor.

Bu noktada yeni bir çözüm aramaya çalışan proje, platformlardan listeleneme talep etti. Twitter’da EthereumPoW (ETHW) için paylaşılan bir açıklamaya göre, EthereumPoW ekosistemi hızlı bir yapım aşamasında. Ek olarak ETHW merkezli ürünlerin ilk ekosistem dizininde yer almak için Web3 ekiplerine çağırıda bulunan proje, ekiplerin amaçlarını anlatmalarını istedi.

Ek olarak proje dolandırıcılara karşı EthereumPoW (ETHW), katılımcılarını yalnızca ana ve resmi Twitter hesaplarından bilgilendirme yapacakları konusunda uyardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala