bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Ethereum Üzerine Kurulu En Popüler 5 NFT Pazaryeri

ethereum uzerine kurulu en populer 5 nft pazaryeri 1

Ethereum, dApp’leri, DeFi’yi, blok zinciri oyunlarını ve NFT pazaryerlerini başlatmak için piyasadaki en popüler blok zinciri olmaya devam ediyor. Yüksek ücretlerine rağmen, Ethereum, mevcut en iyi test edilmiş blok zincirlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Biz de sizler için en düşükten en yükseğe 30 günlük işlem hacmine göre sıralanmış Ethereum‘daki ilk beş NFT pazaryerine bir göz atalım.

OpenSea – 3,11 Milyar Dolar

Bilindiği üzere NFT pazaryeri denildiğinde akıllara ilk gelen isim Opensea, şu anda diğer NFT pazarlarından daha yüksek 30 günlük işlem hacmi ile OpenSea listenin ilk sırasında yer almaya başladı.

OpenSea, NFT pazaryerlerine öncülük etmesi ile sık sık gündeme geliyor. Bunun yanında hem Ethereum blok zincirinde hem de diğer akıllı sözleşme özellikli zincirlerde takip etmesi için zemin hazırlıyor.

OpenSea aynı zamanda BAYC, MAYC ve Otherdeed for Otherside gibi en popüler koleksiyonların platformunda ilk sırada yer aldığı kripto para biriminde en aktif NFT pazaryeri.

ethereum uzerine kurulu en populer 5 nft pazaryeri

Gem – 581 Milyon Dolar

Ethereum üzerine kurulu bir diğer NFT pazaryeri Gem, 30 günlük 581 milyon doların üzerinde işlem hacmiyle şu anda Ethereum’da en çok işlem gören ikinci pazaryeri arasında yer alıyor.

ethereum uzerine kurulu en populer 5 nft pazaryeri

Gem, OpenSea, LookRare ve X2Y2 gibi en popüler NFT pazaryerlerinden bazılarını içeren bir NFT toplayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. 

Bunun yanında çeşitli koleksiyonları bir araya getirmesi nedeniyle Gem, kullanıcıların her satın alma için ödemesi gereken genel gaz ücretlerini etkili bir şekilde azaltıyor.

LookRare – 423 Milyon Dolar

Listenin üçüncü sırasında yer alan LookRare, bu yılın başlarında ilgi çeken OpenSea’ye başka bir alternatif olarak yola çıktı. LookRare, NFT alım satımını ve kullanıcılara ödüller sağlayan bir NFT pazaryeri.

ethereum uzerine kurulu en populer 5 nft pazaryeri 2

LookRare‘in alım satım ücretleri OpenSea’den yüzde 20 daha düşüktür. Bunun yanında kullanıcıların LookRare ile alım satım yaparak kazandığı ek ödüller, onu Ethereum‘daki en popüler pazar yerine uygun bir alternatif haline getiriyor.

X2Y2 – 183 Milyon Dolar

X2Y2 NFT pazaryeri, merkezi olmayan bir NFT pazaryeri oluşturmak ve onu topluluğa geri vermek için OpenSea’ye daha iyi bir alternatif yaratmayı hedefliyor.

ethereum uzerine kurulu en populer 5 nft pazaryeri 2

OpenPFP – 40 Milyon Dolar

OpenPFP, en yüksek puan alan Metaverse kripto parası Radio Caca tarafından inşa edilen devasa bir Ethereum NFT pazaryeri olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak belirtmek gerekirse Ethereum tabanlı bir NFT pazar yeri olan OpenPFP, Bored Ape Yacht Club, Mutant Ape Yacht Club, Terraforms, vb. gibi popüler koleksiyonlara sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala