bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Ethereum Token’ları Ethereum’un Kendisinden Daha Değerli

ethereum token lari ethereum un kendisinden daha degerli

Ethereum’da çalışan tüm ERC20 token’ları için toplam piyasa değeri 33 milyar doları aştı. ETH piyasa değeri ise şu anda 26,8 milyar dolar civarında.

Ethereum ağı üzerinde oluşturulan merkezi olmayan uygulamaların (dApps) token’larının toplam değeri, dijital varlığın kendisinin piyasa değerini aştı. Merkezi olmayan finansmanda (DeFi) kullanılan Ethereum tabanlı token’lar, son zamanlarda akıllı sözleşme platformuna hakim olmuştur ve 33 milyar dolarlık bir değerle popülerlik kazanmıştır.

DeFi ağ için ufukta büyük şeyler ifade ediyorsa bile cevaplanması gereken bazı sorular vardır. Bazıları platformun pazarı olgunluğa sürüklediğine inanıyor.

Merkezi Olmayan Finans (DeFi) Yılı

DeFi talebi çok büyük ve yakında da hız kaybedecek gibi görünmüyor. DeFi’nin ETH’nin piyasa fiyatına yardımcı olmayabilir, ancak ağın platformunda geliştirilen token’ları harika bir yıl geçiriyor.

ERC20 Token’larının Toplam Piyasa Değeri

Bu Ethereum etrafında inşa edilen merkezi olmayan uygulamaların toplam değerinin, artık blockchain’in ekosisteminin çalıştığı yerel token ETH’lerinin değerini aştığı anlamına geliyor.

ERC721 üzerine inşa edilenler hesaba katıldığında boşluk çok daha geniştir. DeFi ile ilgili olmasalar bile bunların bazıları oldukça popülerdir.

Tamamen Ethereum üzerinde çalışan çok çeşitli uygulamalar arasında, merkezi olmayan finansla (DeFi) yakından ilgili olanlar en değerlidir. DeFi şaşırtıcı bir şekilde, Bitcoin ve altcoinler’e oranla daha hızlı bir büyüme yaşıyor.

Ethereum, token’ının piyasa değerine göre değerlendirilemeyen bir ağı yavaş yavaş geliştirmektedir. Açıkçası, dApp’leri ve DeFi’yi barındıran bir ağda, piyasa değerinden çok daha fazlasını görüyoruz.

DeFi’ın popülaritesi şüphesiz Ethereum’u inşa etmekteki daha fazla ilgi artışının nedenidir. Bitcoin’den bile daha fazla popülerlik gösterdiği görülmektedir.

Bu dApp ve DeFi’nin benimsenmesinin başlangıcı ya da 2017 ICO çılgınlığı gibi başka bir balon olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala