bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

Ethereum Tabanlı NFT Piyasaları Yükselişe Geçti

ethereum tabanli nft piyasalarinda yukselis basladi

Ethereum tabanlı NFT‘lerin piyasa hacmi, Ağustos ve Kasım 2021 arasında istikrarlı bir şekilde düşüş gösteriyordu. Son verilere göre dört aylık bu düşüş eğilimi sonunda kırıldı ve piyasa yükselişe geçti. Yaşanan büyük satın alımlar yükselişin en büyük sebeplerinden oldu.

bundle 2021 yilinin olaylarini nft haline getirdi

Ethereum Tabanlı NFT Piyasası Büyüyor

Ethereum NFT’ler söz konusu olduğundan önde gelen Blockchain ağlarında liderliğini koruyor. Birçok popüler NFT koleksiyonuna ev sahipliği yapan Ethereum ağı hızla büyüyor. Diğer taraftan Aralık ayındaki satış hacmindeki bu dikkat çeken artışın nedeni, o ay içinde Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve oyun odaklı NFT’lere olan ilginin artması olabilir. 

Öyle ki Kasım ayının sonlarında, kripto ödeme şirketi MoonPay, ünlülerin BAYC gibi pahalı NFT’leri satın almalarına izin veren bir hizmet tanıtmış ve Post Malone, Jimmy Falon, Diplo ve DJ Khaled gibi ünlüler MoonPay’in hizmetlerini kullanarak bir Ape NFT koleksiyonlarından satın almıştı.

Diğer taraftan Nike, Adidas, Eminem, Katy Perry gibi ünlü isimlerin de NFT dünyasına girmesi, artan popülaritenin bir diğer nedeni oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala