bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

Ethereum, Ropsten Public Testnet’e Hazırlanıyor

ethereum ropsten public testnete hazirlaniyor

Ethereum’un çekirdek geliştirme ekibi, Ethereum ana ağında uygulanması beklenen ve şimdilerde yenilenmiş hisse ispatı uzlaşı algoritmasında bir yükseltmeye tabi tutulacak olan Ropsten Public Testnet ile yeni bir dönüm noktasına ulaşmış durumda. Ethereum Vakfı yeni yükseltme ile birlikte önemli bir duyuru daha yaptı.

Ethereum Vakfı, Yeni Ödül Programını Duyuruldu

Ethereum’un yeni yükseltmesinin 8 Haziran’da Ethereum DevOps mühendisi Parathi Jayanthi tarafından yapılan bir çekme isteği görünmesiyle planlanıyor. Bu çekme isteği ilk olarak bu haftanın başında eth-clients GitHub deposunda da görülmüştü. Bu yükseltmenin yanında Ethereum Vakfı, Ethereum blockchain ana ağ istemcisinin gelişimini hızlandırmak ve arka kapı için güvenlik ve teknik denetimlerin gerçekleştirilebilmesi için bir ödül programı başlattı.

ethereum ropsten public testnete hazirlaniyor 2

Ödül programında ödül ödemelerinin iki katına çıkartıldığı açıklandı. Ethereum Vakfı’na göre hata ödül programı, katmanlı bir sistemde ödemelerin sunulmasını saplayacak ve potansiyel olarak yıkıcı bir etkiye sahip olabilecek ya da daha yüksek bir olasılıkla meydana gelebilecek kritik güvenlik açıklarını bulabilen geliştiriciler ve testçiler için ödüller sunacak. Hata ödülü katılımcıları programın kapsamına göre 250.000 dolara kadar ETH ya da DAI alabilecek. Blockchain protokolünün ana ağında büyük bir yükseltmeye yaklaşırken Ethereum Vakfı’nın yeni kararını göz önüne aldığımızda ödülün 500.000 dolara kadar çıktığını söyleyebiliriz.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala