bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Ethereum PoW Fork’unda Bazı Sorunlar Yaşanıyor

Ethereum PoW Forkunda Bazi Sorunlar Yasaniyor

Ethereum Blockchain ağı geçtiğimiz gün başarılı bir şekilde Merge yükseltmesini gerçekleştirerek konsensüs mekanizmasını PoS’a çevirdi. Ancak bu durumu kabul etmeyip kendi fork’unu yapan Ethereum PoW için işler pek yolunda gitmiyor gibi gözüküyor. Öyle ki Ethereum PoW, ilk sürüm olduğu için bir takım teknik sorunlarla karşılaştığı ilk gün kasvetli bir deneyim yaşadı.

Ethereum PoW Fork'unda Bazı Sorunlar Yaşanıyor

Bazı Kullanıcılar Cüzdan’larını Ethereum PoW’a Bağlayamadıklarını İddia Etti

Ethereum PoW, Ethereum’un PoS’a geçmesi ile birlikte kendisini Merge sonrası fork’ladı ve yoluna madenciler ile devam etme yolunda ilk adımı attı. Ancak bu adım bir bebeğin ilk adımlarına benzetilebilir. Öyle ki Ethereum PoW ilk düşüşlerini yaşadı. Bazı Twitter kullanıcıları, Ethereum PoW ağına erişememekten şikayet ederken, bazıları ağın web sunucularına erişimde sorun yaşadıklarını bildirdi.

Bununla birlikte ağın Zincir Kimliği, ağ için işlemleri imzalamak için tarayıcı tabanlı kripto cüzdanı MetaMask tarafından kullanılan bir dizi sayıdır. Yanlış bir Zincir Kimliği, kullanıcılar doğru ağa bağlı olmadığından işlemlerin başarısız olmasına neden olarak ağı kullanılamaz hale getirir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala