bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Ethereum.org, Merge Hakkında Kullanıcıları Bilgilendirdi

ethereum org merge hakkinda kullanicilari bilgilendirdi

Ethereum topluluğu, uzun süredir Merge yükseltmesini bekliyor. Ethereum Blockchain ağı için oldukça önemli olan bu güncelleme, uzun süredir bekleniyor. Ethereum Merge’in 19 Eylül tarihinde gerçekleşeceği belirtiliyor. Son olarak Ethereum.org, Merge hakkında kullanıcıları bilgilendirmeye başladı.

Ethereum.org’tan Merge Güncellemesi

Ethereum (ETH) Blockchain ağına yönelik merakla beklenen Merge yükseltmesi yaklaşırken, Ethereum.org ekibi güncellemeyle ilgili yanlış bilinen bilgileri gidermeye karar verdi.

ethereum org merge hakkinda kullanicilari bilgilendirdi

Finbold’a göre, Ethereum ekibi, Merge yükseltmesinin gas ücretlerini azaltacağını, işlem hızını önemli ölçüde artıracağını, para çekme işlemlerini mümkün kılacağını ve sınırsız doğrulayıcı çıkışına izin vereceğini belirtti.

Ekip, Merge’in fikir birliği mekanizmasında bir değişikliği gidileceğini ve daha düşük gas ücretleriyle sonuçlanmayacağını söyledi.

Ethereum ekibi işlemlerin hızındaki değişimle ilgili bazı küçük değişiklikler olacağını ancak işlem hızının 1. katmanda çoğunlukla aynı kalacağını kabul etti. Hem engelleme hem de sonuçlandırma süresinin biraz değişeceğini, ancak kullanıcıların fark edeceği şekilde olmadığını belirtti.

Son olarak ekip, Merge’in zincirin kesintiye uğramasına neden olacağına dair yanlış algıya değindi.

Ethereum’un durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında ETH 1.880,24 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala