bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,784.36 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.57 4.77%
bnb
BNB (BNB) $ 558.72 3.07%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 12.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496991 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460073 5.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152703 7.73%

Ethereum Name Service, ETH.link Adını Yeniden Aldı

Ethereum Name Service ETH.link Adini Yeniden Aldi

Ethereum Name Service (ENS) popülaritesini Merge sonrasında da artırmaya devam ediyor. Son dönemde satışlarında artış yaşayan ENS, kısa bir süre önce alan adı ETH.link’i kaybetmişti. Son olarak ETH.link adını yeniden aldığını açıklayan ENS, “Tedbirimiz başarılı oldu ve isim bize geri döndü” dedi.

Ethereum Name Service (ENS), Ethereum’un son dönemdeki popülaritesinin artması ile birlikte ENS satışlarında önemli bir atılım gerçekleştirdi. Ancak yakın zamanda ETH.link adresini kaybetmiş ve adının sahipliğini sona erdirdiği için GoDaddy aleyhinde şikayette bulunmuştu.

Son olarak Twitter üzerinden ETH.link adını yeniden aldıklarını açıklayan ENS, mutluluğunu takipçileri ile paylaştı. ENS’in alan adı için yaptığı başvuru, mahkeme tarafından True Names’in konuyla ilgili ihtiyati tedbir talebi üzerine kabul edildi.

Konu hakkında konuşan ENS kurucusu Nick Johnson, şu ifadelere yer verdi:

“GoDaddy aleyhindeki yasal davayı, mahkemenin ihtiyati tedbir talebimizi kabul etmesiyle kazandık. Alan Alanındaki mülkiyet hakkı, tescil ettirenler olarak davacılardan satıldığı veya devredildiği ölçüde hak sahibine geri verilmektedir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala