bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Ethereum Name Service DAO Yeni Hazine Yöneticisini Seçti

Ethereum Name Service DAO Yeni Hazine Yoneticisini Secti

Kripto sektöründe hareketli günler yaşanmaya devam ederken popüler kripto alan adı hizmeti Ethereum Name Service (ENS), yeni hazine yöneticisini seçti. 17 Kasım’da projenin DAO’sunda yapılan oylamada birçok kullanıcı yeni hazine yöneticisi için oy kullandı. Seçimin sonunda 1.8 milyon oy ile Rotkiapp’ın Kurucusu Lefteris Karapetsas ENS’in yeni hazine yönetici olarak seçildi.

Ethereum Name Service DAO Yeni Hazine Yöneticisini Seçti

Ethereum Name Service’in Yeni Hazine Yöneticisini Karapetsas Oldu

Kripto projelerinin en büyük artılarından biri de projenin geleceğine yönelik alınan kararlarda en büyük karar mercinin yine o projenin topluluğun olması. Bu hem projenin kullanıcılarına sahip duygusu veriyor hem de alınan kararların çok daha objektif olmasını sağlıyor. Bu noktada Ethereum Name Service de DAO’sunda zorlu piyasa koşullarında hazineyi yönetecek yeni yöneticisini seçti.

Yapılan seçimde Karpatkey 1.76 milyon oy aldı. Önemli adresler arasında ENS’nin kurucu ortağı Alex Van de Sande, Rotkiapp’ın Kurucusu Lefteris Karapetsas ve ENS Steward Griff Green yer aldı. Diğer birçok isim 468.000 ENS’lik benzer bir oy gücüne sahipti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala