bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,767.96 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,560.57 1.54%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 187.53 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.627791 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649951 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222936 19.23%

Ethereum Merge, ETHIstanbul’da Kutlanıyor

Ethereum Merge ETHIstanbulda Kutlaniyor

Blockchain sektörü için bir ilk olan Ethereum Merge, 15 Eylül’de başarılı bir şekilde gerçekleşti. Böylelikle 2015 yılından bu yana kullandığı Proof of Work konsensüsüne veda eden Ethereum, Proof of Stake’e merhaba diyerek Ethereum 2.0’ın ilk adımını atmış oldu. Son olarak birçok etkinliğin ev sahibi konumunda olan İstanbul ise ETHIstanbul ile Ethereum Merge’ün kutlamasına ev sahipliği yapıyor.

Ethereum Merge, Uzmanların da Katılımı ile ETHIstanbul’da Kutlanacak

Ethereum’un başarılı bir şekilde gerçekşleştirdiği Merge işlemi, birçok yerde yankı yaratırken küresel bir ilgi ile takip edildi. Hiçbir aksama olmaksızın çalışmaya devam eden Ethereum, yıllarca süren çalışmaların bir ürünü. Bu yüzden birçok büyük çaplı kutlamayı da hak ediyor. ETHIstanbul ise bu durumun farkında bir şekilde sektörden uzman isimleri ve kripto meraklısı katılımcıları ile Ethereum Merge’ü kutluyor.

21 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan “After Merge” Etkinliğinde Turan Sert, Efe Bulduk, Baki Er ve Doruk İşmen gibi isimler yer alırken biz de BTCHaber olarak medya partneri olarak yerimizi alacağız.

Levent’teki Lunapark Web3 Hub’da gerçekleşecek olan etkinlikte başta Ethereum Merge olmak üzere sektörel konular, Blockchain, NFT ve DeFi’ın geleceği konuşulurken, başarılı Merge yükseltmesinin başarısı kutlanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala