bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Ethereum Kurucu Ortağından Hoskinson Açıklaması

ethereum kurucu ortagindan hoskinson aciklamasi

Lider kripto para birimi Bitcoin’in ardından piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum’un kurucu ortağı Fabian Vogelsteller, Blockchain şirketi Cardano’nun kurucusu olan Charles Hoskinson hakkında açıklamalarda bulundu. Fabian Vogelsteller, Cardano Blockchain ağının kurucusu olan Charles Hoskinson’u eleştirdi.

Vogelsteller, Hoskinson’ın Ethereum’a Katkısının Olmadığını Söyledi

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’un kurucu ortağı Fabian Vogelsteller, Blockchain şirketi Cardano’nun oluşturucusu olan Charles Hoskinson’ın Ethereum’a olan katkıları hakkında açıklamalarda bulundu. Fabian Vogelsteller, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Charles Hoskinson’ın “hiçbir zaman gerçekten Ethereum’un kurucusu olmadığını” ve “Ethereum için kelimenin tam anlamıyla hiçbir katkıda bulunmadığını” dile getirdi.

ethereum kurucu ortagindan hoskinson aciklamasi 2

Ethereum’un kurucu ortaklarından olan Fabian Vogelsteller, sadece kendisinin, Polkadot Blockchain ağının kurucusu olan Gavin Wood’un ve Vitalik Buterin’in Ethereum’un gerçek kurucu ortakları olarak tanınması gerektiğini dile getirdi.

Son olarak Fabian Vogelsteller’in bu açıklamaları, Cardano, Polkadot ve Lukso da dahil olmak üzere orijinal Ethereum Vakfı üyeleri tarafından oluşturulan çeşitli Blockchain projelerinin piyasa değerlerini listeleyen bir Twitter paylaşımına yanıt olarak geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala