bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Ethereum Kurucu Ortağı, Singapur Düzenlemelerinden Memnun Değil

ethereum kurucu ortagi singapur duzenlemelerinden memnun degil

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, ülkelerin kripto düzenlemeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Buterin son açıklamasında Singapur’un düzenlemeleri nedeniyle mutlu olmadığını belirtti.

Ethereum Kurucusundan Singapur Düzenleyicisi Çıkışı

Ülkeler, 2022 kripto kışının ortasında kripto alanında düzenlemeler konusunda daha sert bir tavır takınıyor. Son yıllarda kripto merkezi olma yolunda adımlar atan ancak, sonrasında bazı sert kripto kuralları benimseyen Singapur’un bu tutumu ise eleştiriliyor.

ethereum kurucu ortagi singapur duzenlemelerinden memnun degil 2

Vitalik Buterin açıklamasında, Singapur’un bir kripto merkezi olma hırsının, dijital varlıklara şüpheci yaklaşımı nedeniyle işe yaramayacağını şu sözlerle dile getirdi:

Şehir devletinin Blockchain kullanımı ile kripto para birimi arasında bir ayrım yapma istekliliği, bu garip şeylerden biri gibi. Gerçek şu ki, kripto para biriminiz yoksa, sahip olacağınız Blockchain’inizi kimse umursamaz.

Singapur merkezli Terra Labs’ın bu yılın başlarında çöküşü sonrasında, ülkede daha sert kripto düzenlemeleri ele alınmaya başlanmıştı. Kripto piyasalarının oynaklığı nedeniyle ortaya çıkabilecek riskleri azaltmayı düşünen Singapur, bireysel yatırımcıların kripto para ticaretine erişimini kısıtlama kararı almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala