bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,502.28 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,104.81 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 561.67 2.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.49 3.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509867 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474548 4.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156441 2.90%

Ethereum Kurucu Ortağı Oyun Teorisini Blockchain’e Getiriyor

Ethereum Kurucu Ortagi Oyun Teorisini Blockchaine Getiriyor

Blockchain oldukça aktif bir teknoloji. Küresel olarak 100 binlerce yazılımcı tarafından geliştirilen bu sistemler, geleceğin temellerini her gün daha hızlı atmaya devam ediyor. Bu noktada ortaya çıkan yeni nesil ürünlerin önemi de oldukça büyük. Son olarak Ethereum, Decentral ve Jaxx Liberty’nin kurucu ortağı Anthony Di Iorio, on yıldır üzerinde çalıştığı, tasarladığı ve inşa ettiğini söylediği bir projeyi açıkladı: Andiami.

Ethereum Kurucu Ortagi Oyun Teorisini Blockchaine Getiriyor1

Ethereum Kurucu Ortağı Oyun Teorisini Blockchain’e Getirdi

Ethereum‘un kurucu ortaklarından Athony Di Iorio üzerinde on yıl boyunca çalıştığını iddia ettiği bir projeyi açıkladı. Andiami adlı proje, Blockchain bilgisayarlarını daha geniş bir kitleye ulaştırmak için oyun teorisini son teknoloji donanımlarla harmanlıyor.

Proje, kripto kullanıcılarının çok az veya hiç teknik uzmanlık olmadan tam Node çalıştırmasını sağlayarak Blockchain‘i merkezileştirilmesine karşı koymaya çalışıyor. Tam Node, bir Blockchain ağının tüm işlem geçmişini depolayan bir defter olarak düşünülebilir.

Yeni projesi hakkında konuşan Di Iorio şu ifadelere yer verdi:

“Amaç, insanları dijital yaşamlarının kontrolünde olmaları için ihtiyaç duydukları şeyle güçlendirmektir. Bu kendi sunucunuz olmasıyla başlar

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala