bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Ethereum Geliştiricilerinden EntryPoint Hamlesi

ethereum gelistiricilerinden entrypoint hamlesi

Lider kripto para birimi Bitcoin’in ardından en büyük kripto para birimi konumunda olan Ethereum cephesinden yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Ethereum geliştiricileri, kripto cüzdanlarının akıllı sözleşmeler olarak çalışmasına imkân sağlamak adına “EntryPoint” yazılımını tanıttı.

Ethereum Geliştiricilerinden EntryPoint Adımı

Ethereum geliştiricileri, kripto alanında yeni bir gelişmelere imza atmaya devam ediyor. Yeni dönemde Ethereum geliştiricileri, kullanıcıların kripto cüzdan hesaplarının akıllı sözleşmeler olarak çalışmasını amaçlayan “EntryPoint” olarak isimlendirilen bir yazılım örneğini duyurdu. Bu yeni yazılımın ilk amacı, şu anda kullanılamayan otomatik ödemeler ve kurtarma yöntemleri ekleme gibi karmaşık görevleri kolaylaştırarak kripto cüzdanların kullanıcı deneyimini iyileştirecek.

ethereum gelistiricilerinden entrypoint hamlesi 2

Güvenlik firması OpenZeppelin tarafından yürütülen kapsamlı bir güvenlik denetiminin ardından EntryPoint adımı geldi. Bununla birlikte Ethereum, Polygon, Optimism, Arbitrum, BNB Chain, Avalanche ve Gnosis Chain dahil olmak üzere Blockchain ağlarında erişim sağlanabilecek.

Yeni EntryPoint’in yardımlarıyla, kripto cüzdan uygulamaları, kullanıcıların Ethereum Blockchain ağlarıyla etkileşime girmesine gerek kalmadan cüzdanların karmaşık görevleri otomatik olarak gerçekleştirmesine olanak sağlayacak. Son olarak EntryPoint, kripto cüzdan uygulamalarına otomatik ödemeler ve iki faktörlü kimlik doğrulama kurtarma seçenekleri gibi özellikler ekleme yeteneği de sunan ERC-4337 standardına uygun olarak hazırlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala