bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Ethereum (ETH) Fırsat Alanına Girdi

ethereum eth firsat alanina girdi

Kripto para piyasasındaki her anlaşma, endüstrinin çok değişken olması nedeniyle bir risk olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bazı durumlarda piyasa, varlıkların zirve yaptığı dönemlere kıyasla, giriş için daha uygun koşullar sağlayabiliyor.

Santiment tarafından paylaşılan verilere göre; Ethereum, geçen hafta 4,878 dolara ulaşarak ATH belirledikten sonra yaklaşık yüzde 15 oranında fiyat düşüşü yaşadı. Bazı yatırımcılar, kripto piyasasında yaşanan düşüşlerin ardından kayıplar yaşarken; Ethereum bu hareketliliği ile henüz herhangi bir pozisyona girmemiş piyasa katılımcılarına fırsat alanı oluşturdu.

İki Aydır İlk Kez Ethereum Fırsat Alanına Girdi

Santiment tarafından paylaşılan alım veya satım alanının riski göstergesi; bir varlığın toplam piyasa değerinin gerçekleşen değerine bölünmesiyle hesaplanan MVRV oranı ile belirlenir. Bu gösterge, bir varlığın fazla satın alınıp alınmadığını veya indirimli olarak işlem görüp görmediğini gösteriyor. Gösterge tarafından sağlanan verilere göre; neredeyse iki aydır ilk kez Ethereum “indirim bölgesine” girdi. Bu da şu an Ethereum alımlarının önceki dönemlere göre çok daha az riskli olduğu anlamına geliyor.

ethereum eth firsat alanina girdi 2

Aynı göstergenin uzun vadeli versiyonu, Ethereum piyasa değerinin hala aşırı uzatıldığını ve “Düşük Risk” bölgesine girmek için yüzde 40 daha düzeltilmesi gerektiğini gösteriyor.

Haberin yazımı sırasında Ethereum (ETH), CoinMarketCap verilerine göre 4,207 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala