bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,875.38 2.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.19 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 603.04 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 152.32 4.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53444 3.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478698 5.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154558 4.64%

Ethereum (ETH) Adres Sayısı Rekor Kırdı

Ethereum ETH Adres Sayisi Rekor Kirdi

Kripto para piyasalarındaki düşüş sonrası 1.000 dolarlık önemli destek seviyesini test eden Ethereum (ETH), boğaların mücadelesi ile yeniden 1.100 doların üzerine çıkmayı başardı. Ancak yaşanan bu dalgalanma, Ethereum adres sayısına yaramışa benziyor. Öyle ki bu dalgalanmada Ethereum adreslerinin sayısı rekor kırdı.

Ethereum (ETH) Adres Sayısı Rekor Kırdı

Ethereum (ETH) Adres Sayısı Hızla Artıyor

Blockchain odaklı analiz şirketi Glassnode verilerine göre, 7 günlük hareketli ortalamaya dayalı olarak kayıptaki Ethereum adreslerinin sayısının 38.6 milyonun üzerinde çıktı. Bu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya koyuyor. Bu yükselişin geçtiğimiz haftalarda ve özellikle son birkaç günde ETH fiyatındaki önemli düşüşün ardından gelmesi ise dikkat çekti.

Diğer taraftan bu Ethereum adres sayısının seçilen dönem boyunca kripto para biriminin üzerinde olduğu roller coaster nedeniyle de artmış olabileceğini belirtmemizde fayda var. Diğer taraftan geçtiğimiz gün açıklanan Fed faiz artırım kararı, piyasalara oldukça olumlu yansırken kripto sektöründe de önemli bir atılımı tetikledi. Ethereum (ETH) güncel fiyatı ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala