bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,528.29 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.06 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 554.99 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.55 10.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495614 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455892 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1522 6.33%

Ethereum Classic Twitter Hesabı Askıya Alındı! Cardano Kurucusundan Tepki

ethereum classic twitter hesabi askiya alindi cardano kurucusu tepki gosterditr

Yakın zamanda gerçekleşen Vasil Hard Fork’uyla dikkatleri üzerine çeken Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Son olarak çıkan yeni haberlere göre; bu ayın başlarında Ethereum Classic’in Twitter hesabında yapılan değişikliklerin ardından, Twitter hesabı askıya alındı. 600.000’den fazla takipçisi olan hesabın kısa süre önce askıya alınması, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson‘un tepkisine yol açtı.

Ethereum Classic Twitter Hesabı Askıya Alındı

Ethereum Classic ile Charles Hoskinson arasında yaşanan çatışmanın ardından Twitter, hesabı askıya aldı. Ethereum Classic ekibi, Twitter hesabını üzerine aldığı için Hoskinson’u suçlamıştı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu, birkaç dakika önce masamdan geçti. Ethereum Classic twitter kolu ciddi şekilde askıya alındı mı? Yani tüm bu dramadan sonra, kullanıcılar ne olursa olsun kaybedilir miydi?

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse bu ayın başlarında, Ethereum Classic’in Twitter hesabının popüler Proof-of-Work (PoW) ağı Ergo’ya (ERG) özgü bir hesap haline getirildiğini hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala