bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

Ethereum Balinası 7 Yıllık Kış Uykusundan Uyandı

Ethereum Balinasi 7 Yillik Kis Uykusundan Uyandi

Kripto dünyasının en dikkat çeken aktörleri arasında yer alan balinalar, yaptıkları hareketlerle sık sık konuşuluyorlar. Özellikle piyasanın dalgalı olduğu dönemlerde alım veya satım yapmaları, piyasalarda yön konusunda bir sinyal olarak anlaşılabiliyor. Son olarak 7 yıldır hareketsiz olan Ethereum (ETH) balinasının yeniden aktif olması dikkatlerden kaçmadı.

Ethereum Balinası 7 Yıllık Kış Uykusundan Uyandı

500 ETH’lik Ethereum Balinası 7 Yıllık Kış Uykusundan Kalktı

Ethereum projesi her ne kadar oldukça aktif olsa da projenin ilk dönem yatırımcılarından hatrı sayılır bir kısım inaktif durumda. Doğal olarak bu cüzdanlar günümüzde balina olarak nitelendirilirken harekete geçmeleri dikkat çekiyor. Son olarak Whale Alerts tarafından sağlanan verilere göre, 500 ETH (yaklaşık 11,733,255 TL) içeren madencilik öncesi bir Ethereum adresi, yedi yıldan uzun bir süre sonra yeniden etkinleştirildi.

Diğer taraftan bahsi geçen adresin bunca yıldan sonra neden aktif hale geldiği ise henüz belli değil. Ancak söz konusu fonların Endonezya borsası indodax’ın baş teknoloji sorumlusu William Sutanto‘ya aktarılması dikkat çekmiş durumda. 

Sonunda ikinci en büyük Blockchain ağı haline gelen Ethereum’un gelişimi, lansman öncesi 18 milyon dolarlık ETH yardımıyla finanse edilmişti. Bu söz konusu ETH’ler de o dönemden izler içeriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala