bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,398.79 2.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,196.06 1.73%
bnb
BNB (BNB) $ 597.20 4.42%
solana
Solana (SOL) $ 154.14 4.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548687 5.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.515514 4.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160015 2.17%

Ethereum Balinaları Axie Infinity’e İlgi Duyuyor

ethereum balinalari axie infinitye ilgi duyuyor 1

Kripto piyasasındaki balinalar, ekosistem için büyük bir öneme sahip. Balinalar, satın aldıkları kripto paraların fiyatına doğrudan etki edebiliyor. Bu sebeple balinaların hareketleri kripto endüstrisinde sıkı şekilde takip ediliyor. Bu kez Ethereum balinaları, büyük miktarda Axie Infinity (AXS) satın aldı.

Balinalar, Axie Infinity (AXS) Satın Almaya Başladı

Popüler bir NFT oyunu olan Axie Infinity, balinalar tarafından rağbet görmeye başladı. WhaleStats’e göre 24 saat içinde en çok satın alınan ilk 10 varlık arasına giren AXS, son zamanlarda balinaların ilgisini çekti.

ethereum balinalari axie infinitye ilgi duyuyor

Büyük ETH balinaları tek seferde Axie Infinity’e büyük miktarlarda yatırım yapmaya başladı. Balinalarının amacının potansiyel kar elde etmek olduğu belirtildi.

ethereum balinalari axie infinitye ilgi duyuyor

Grafikte görüldüğü üzere, tüm kripto piyasasını takip eden AXS kotasyonları, Haziran ayının başında bir hareket gerçekleştirdi ve 12,35 dolara kadar düşerek yüzde 90 oranında düşüşe geçti.

Axie Infinity oyuncularının, aynı anda birden fazla telefon ve hesap kullanarak oyun içi mekaniğini kötüye kullandığı ortaya çıkmıştı. Bu sebeple oyun ağır bir şekilde eleştirildi.

Aynı zamanda, birçok kişi Axie Infinity’nin özellikle e-spor alanında parlak bir geleceği olduğunu düşünüyor.

Son olarak Axie Infinity’nin durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında AXS 16,04 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala