bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

ETC Group, Avalanche, Polygon ve Cosmos’u Takip Eden ETP’leri Ekledi

etc group avalanche polygon ve cosmosu takip eden etpleri ekledi

ETF Stream tarafından yayınlanan bir rapora göre; İngiliz kripto yatırım şirketi ETC Group, Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC) ve Cosmos (ATOM) üç kripto para biriminin değerini takip eden kripto para borsasında işlem gören ürünü piyasaya sürdü.

ETC Group’tan 3 Yeni ETP Hamlesi

Kripto para birimlerinin benimsenmesi arttıkça birçok şirket bu alandaki çalışmalarını çeşitlendiriyor. İngiliz kripto yatırım şirketi ETC Group, Avalanche (AVAX), Polygon (MATIC) ve Cosmos (ATOM) üç kripto para biriminin değerini takip eden ETP’leri Zürih merkezli SIX Swiss Exchange ve Frankfurt merkezli Deutsche Börse’de kullanıma sundu.

etc group avalanche polygon ve cosmosu takip eden etpleri ekledi 1

ETC Group’un kurucusu Bradley Duke, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmek için en popüler altcoinleri tercih ederek daha fazla ilgi duyduklarını düşünüyor. Duke ayrıca en yeni ürünlerin yüksek kaliteli ticaret için önemli düzeyde likidite sunduğunu iddia ediyor.

ETC Group ayrıca kurumsal yatırımcılara Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin gibi kripto para birimlerini takip etmeyi de sağlıyor. Bunun yanında hatırlatmak gerekirse ETC Group Aralık ayında, Avrupa’nın en iyi kurumsal düzeyde kripto destekli menkul kıymetler sağlayıcısı, Polkadot, Solana, Cardano ve Tezos için ETP’leri başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala