bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,695.87 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.49 1.89%
bnb
BNB (BNB) $ 606.34 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 158.37 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548723 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507092 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161546 1.52%

Esther George’den Faiz Oranı ile İlgili Değerlendirme

esther georgeden faiz orani ile ilgili degerlendirmerrt

Piyasalarda hareketlilik hızla devam ederken, birçok isim bu konu hakkında açıklamalarda bulunuyor. Bu kez faiz oranı konusunda açıklamada bulunan isim Kansas Şehri Fed Başkanı Esther George, meslektaşlarına kontrolden çıkmış enflasyonu ortadan kaldırma çalışmalarını hızlandırılmasını istedi.

Esther George Faiz Oranı ile İlgili Konuştu

Kansas Şehri Fed Başkanı Esther George yaptığı açıklamada, Fed’in gösterge borçlanma oranını yüzde 5′in üzerine çıkarması ve fiyatların istikrar kazandığına dair önemli işaretler bulunana kadar orada tutması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

esther georgeden faiz orani ile ilgili degerlendirmertt
Kansas Şehri Fed Başkanı Esther George

Kansas Şehri Federal Rezerv Başkanı Esther George konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Enflasyonun gerçekten düştüğüne dair kanıt elde edene kadar bunu tutmak gerçekten oraya koymaya çalıştığımız mesaj. Yüzde 5′in üzerinde olacağım ve enflasyonun gerçekten inandırıcı bir şekilde yüzde 2′lik hedefimize doğru gerilemeye başladığı sinyalini alana kadar bir süre daha orada kalacağımı görüyorum.

Kısa süre önce yayınlanan toplantı tutanakları, üyelerin 2023′te herhangi bir faiz indirimi şansı görmediğini belirtti ve halkın, dört ardışık üç çeyrek puanlık birçok hareketten faiz artırımlarındaki düşüşü yanlışlıkla bir yumuşama olarak görüp görmeyeceği konusundaki endişelerini dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala