bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

Eski Technicolor Yöneticisi Shiba Inu Ekibine Katıldı

Eski Technicolor Yöneticisi Shiba Inu Ekibine Katildi

Meme token’lar çıktığı ilk günden beri popülaritesini artırmayı başarıyor. Bununla birlikte meme token denilince de akla ilk gelen isimlerin başında Shiba Inu (SHIB) geliyor. Son dönemde NFT ve metaverse projeleri ile sık sık gündeme gelen meme token Shiba Inu, bu kez de Marcie Jastrow‘u ekibine aldı.

Eski Technicolor Yöneticisi Shiba Inu Ekibine Katıldı

Eski Technicolor Yöneticisi Shiba Inu’nun Metaverse Projesinde Çalışacak

Metaverse özellikle şirketlerin önemli yatırımlar ve marka başvuruları yapmasıyla önemli bir yol kat etmiş durumda. Şirketler geleceklerinde metaverse’ü önemli bir yerde konumlandırıyor. Bu konuda da önemli çalışmalar yürüten Shiba Inu geliştirici ekibi, yeni gelişmeleri kendi blog sayfalarından duyurmayı sürdürüyorlar.

Shiba‘nın blog sayfasında yayımlanan son açıklamaya göre Fransız-Amerikan merkezli Technicolor’da kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapan Marcie Jastrow, Shiba Inu Metaverse’in ekibiyle güçlerini birleştirdi.

Bu transfer hakkında konuşan Jarstow, muhteşem projenin bir parçası olmaktan onur duyduğunu belirtti ve meme kripto para birimi sektöründeki en sağlam topluluklardan birine sahip olduğunu da sözlerine ekledi. 

Son olarak Marcie Jastrow’un Shiba Inu’nun marka ortaklıklarını güvence altına almaktan öncelikli olarak sorumlu olacağını belirtelim. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala