bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Eski SEC Başkanından SEC – Ripple Davası Yorumu

eski sec baskanindan sec ripple davasi yorumu

SEC ve Ripple arasında devam eden dava hakkında yeni yorumlar yapılmaya devam ediyor. Eski SEC başkanı Robert Cohen, SEC – Ripple davası hakkında açıklama yaptı.

Eski SEC Başkanına Göre Ripple Davayı Kaybetti

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) eski başkanı Robert Cohen, devam eden SEC – Ripple davası hakkında kendi yorumunu yaptı. Cohen açıklamasında, SEC’in Blockchain şirketi olan Ripple’a karşı davasında kaybeden taraf olmayacağını söyledi. SEC’in Uygulama Bölümü’nün eski başkanı olan Robert Cohen, kısa bir süre önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun davayı kazanmak için her şeyi yapacağını söyledi. Mahkemenin Ripple lehine karar vermesi durumunda Cohen, SEC’in olumlu bir karar alınması için federal menkul kıymetler yasalarını da araştırabileceğini söyledi.

eski sec baskanindan sec ripple davasi yorumu 2

Gelişmekte olan Ripple, SEC davası sonrasında zor günler yaşamaya başlamıştı. Ripple ve SEC arasında uzun bir süredir devam eden bu dava kripto para birimi endüstrisindeki en büyük davalardan birisi olarak tanımlandı. Davanın sonucunun, Amerika Birleşik Devletleri’nin kripto para birimi düzenlemesi statüsünde önemli bir belirleyici olması bekleniyor. Son olarak Ripple’ın davayı kazanması, SEC’in kripto endüstrisi için daha net düzenlemeler oluşturmasını sağlayacak. Bununla birlikte Blockchain şirketi Ripple’ın davayı kaybetmesi durumunda 20.000’den gazla kripto para biriminin menkul kıymet olarak sınıflandırılacağı ve Ripple ile aynı muameleye tabi olacağı anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala