bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Eski Revolut Çalışanları, Web3 Girişimi Tesseract’a Yatırım Yaptı

eski revolut calisanlari web3 girisimi tesseracta yatirim yaptias

İngiltere merkezli dijital bankacılık uygulaması Revolut‘un eski baş gelir sorumlusu Alan Chang, eski Revoluter Charles Orr ile birlikte kurduğu Web3 girişimi Tesseract için 78 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını açıkladı.

Eski Revolut Çalışanlarından, Web3 Girişimi Tesseract’a Yatırım

Revolut’un eski baş gelir sorumlusu Alan Chang, Tesseract için 78 milyon dolarlık bir yatırım yatıklarını doğruladı. Söz konusu finansman turunu destekleyenler arasında risk sermayesi şirketleri Balderton, Lakestar, Accel, Low Carbon, Ribit Capital, Box Group ve eski Formula 1 yarış pilotu Nico Rosberg yer alıyor. 

eski revolut calisanlari web3 girisimi tesseracta yatirim yapti

Genel olarak Tesseract son dönemde Web3 alanında önemli adımlar atmaya başladı. Tesseract, kripto para birimlerine yatırım yapmasının yanı sıra, saklamaya tabi olmayan bir cüzdanla birlikte kendi yerel tokenini de hazırlıyor.

Söz konusu finansman turu ile ilgili olarak haberler, mayıs ayında Londra merkezli girişimin Balderton, Accel ve Creandum’dan 150 milyon dolarlık bir yatırım alması sonrası çıktı.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Revolut, Avrupa’daki 17 milyon müşterisine kripto para birimi hizmetleri sağlamak için düzenleyici yetkisi almıştı. Son olarak dijital bankacılık uygulaması Revolut, kripto alım satım ücretlerini yüzde 20 oranında düşürme kararı aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala