bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,554.83 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,233.01 1.47%
bnb
BNB (BNB) $ 604.88 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 158.33 3.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548223 1.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50723 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161646 1.66%

Eski JPMorgan Yöneticisi Samir Shah, Pantera Capital’e Katıldı

eski jpmorgan yoneticisi samir shah pantera capitale katildid

Kripto para piyasası toparlanmaya devam ederken, daha önce JPMorgan‘ın varlık yönetimi satış başkanı olan Samir Shah, kripto para odaklı yatırım şirketi Pantera Capital’de baş işletme görevlisi pozisyonunu almak için bankadan ayrıldı.

Samir Shah, Pantera Capital’e Dahil Oldu

JPMorgan‘ın varlık yönetimi satış başkanı olan Samir Shah, JPMorgan’da satış, strateji ve dijital alanlarındaki 12 yıllık pozisyonu bırakarak Pantera Capital‘e katıldı.

eski jpmorgan yoneticisi samir shah pantera capitale katildidf

Samir Shah, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bir sonraki adımıma gelince, Pantera Capital’e Operasyon Direktörü olarak katılacağımı paylaşmaktan heyecan duyuyorum. Pantera, Blockchain teknolojisinde sektörün önde gelen yatırımcılarından biridir ve organizasyonu yeni zirvelere taşımaya yardımcı olmak için Dan Morehead, Joey Krug ve daha geniş Pantera ekibiyle ortak olmaktan heyecan duyuyorum!

Ayrıca hatırlatmak gerekirse mayıs ayının başında JPMorgan’da uzun süredir kripto ve Blockchain lideri olan Christine Moy, özel sermaye şirketi Apollo Global Management’ta dijital varlıkların başkanı olmak için bankadan ayrıldı. Son olarak Pantera kısa süre önce yaklaşık 1,3 milyar dolar olan bir Blockchain fonunu kapatma planlarını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala