bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Eski Google CEO’su, Metaverse Hakkında Konuştu

eski google ceosu metaverse hakkinda konustu

Metaverse, henüz çok yeni ve gelişmekte olan bir evren. Metaverse ile ilgili yapılan çalışmaların artmasıyla birlikte bu konu hakkında konuşanların sayısı da arttı. Eski Google CEO’su Eric Schmidt, metaverse kavramı ve metaverse’ün insanlar için ne anlama geldiği konusunda kafa karışıklığı olduğunu açıkladı.

Eski Google CEO’su Eric Schmidt: Metaverse Hala Tanımlanmadı

2001’den 2011’e kadar Google’ın CEO’su olan Eric Schmidt, eski adı Facebook olan Meta gibi bir şirketin metaverse sektörüne yoğunlaşmasına rağmen, metaverse kavramının ve metaverse’ün insanların hayatlarını nasıl etkileyeceği konusunda hala net bir tanım olmadığını belirtti. Schmidt, bu yeni teknolojinin gelecekte üstlenebileceği önemi ve benimsenmesiyle ilgili şüpheyle yaklaştığını aktardı.

eski google ceosu metaverse hakkinda konustu

Colorado’daki bir etkinlikte konuşan Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt, şunları söyledi:

Bir şirket onu tanımlama beklentisiyle adını değiştirmiş olsa da, metaverse’ün ne olduğu konusunda bir anlaşma yok.

Metaverse‘te özel gayrimenkul veya arsa satın almamaktan endişe duymadığını belirten Schmidt, metaverse’ün geleceğinin nasıl şekilleneceği konusuna şüpheyle yaklaştığını belirtti.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Google’ın eski CEO’su Eric Schmidt, kripto para birimlerine “biraz” para yatırdığını açıklayarak özellikle Blockchain’e ilgi duyduğunu vurgulamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala