bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 1.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.61 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 585.37 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 188.57 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621604 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646152 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216259 7.96%

Eski Coinbase Yöneticisinden Ripple – SEC Davası Yorumu

eski coinbase yoneticisinden ripple sec davasi yorumu

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple arasında yaşanan dava hız kesmeden devam ediyor. Ripple CEO’sunun davanın kaybedilmesi durumunda ABD’den ayrılacağını açıklaması sonrasında eski Coinbase yöneticisinden dava hakkında bir yorum geldi.

Eski Coinbase Yöneticisine Göre Ripple İçin İşler İyi Değil

Kripto para borsası Coinbase’in eski yönetim kurulu üyesi Tom Loverro, Ripple – SEC davası hakkında açıklama yaptı. Ripple CEO’sunun kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Ripple’ın davayı kaybetmesi durumunda ABD’den ayrılacağını açıklamasına atıfta bulunan Loverro, henüz konu hakkında somut bir bilgiye sahip olmamasına rağmen, “işlerin pek iyi görünmediğini” söyledi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, kısa bir süre önce Ripple’ın davayı kaybetmesi durumunda ABD’den ayrılmayı düşünebileceğini söylemişti. SEC tarafından Aralık 2020’de açılan davada, Ripple ve sanıklarının Ripple’ın kripto para birimi olan XRP’yi yasadışı bir şekilde 1.3 milyar dolar toplamak için kayıt dışı bir menkul kıymet olarak kullanıldığı iddia edilmişti. Nisan 2022 sonunda yaptığı bir açıklamada Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin zaten SEC ile olan savaşı kaybetmiş gibi çalışmalarına devam ettiğini söyleyerek dava sürecinin uzamasını eleştirdi. Son olarak Garlinghouse’a göre, Ripple’ın rekor kıran büyüme rakamlarının çoğu ABD dışından geliyor ve Ripple müşterilerinin yüzde 99’u ABD dışındaki ödeme şirketleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala