bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Eski Citi Yöneticileri, Kripto Yatırım Şirketi Kurdu

eski citi yoneticileri kripto yatirim sirketi kurdu

Kripto para birimleri hemen hemen her aladan dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Özellikle bankacılık devleri bu alandaki çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Üç eski Citi yöneticisi, Motus Capital adında kriptoya adanmış yeni bir yatırım yönetimi şirketi kurdu. Şirket, her biri bankada uzun süre çalıştıktan sonra son birkaç ay içinde Citi’den ayrılan Alex Kriete, Greg Girasole ve Frank Cavallo tarafından kuruldu.

Eski Citi Yöneticisinden Kripto Yatırım Şirketi: Motus Capital 

Bnakacılık devi Citi’deki dijital varlıkların eski eş başkanları, kripto varlıklarına adanmış bir yatırım yönetimi şirketi kurduklarını açıkladı. Söz konusu açıklama, Alex Kriete ve Greg Girasole’nın LinkedIn gönderilerinde Motus Capital Management adlı girişimi duyurdu.

eski citi yoneticileri kripto yatirim sirketi kurdu 2

Citi’den ayrılan Alex Kriete, yeni kurulan şirket için şu şekilde açıklama yaptı:

Müşterilerin servetini yönetme ve danışmanlık yapma konusundaki onlarca yıllık birleştirilmiş deneyimimizi, araştırma ve yatırım sürecimizi yönlendirmek için ekosistem genelinde sağlam bir bilgi, tutku ve derin ağdan yararlanarak bu hızla gelişen pazara getireceğiz.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Citi, metaverse ekonomisi için toplam adreslenebilir pazarın 2030 yılına kadar 8 trilyon ila 13 trilyon dolar arasında büyüyebileceğini söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala