bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 68,406.33 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,649.98 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 580.41 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 195.59 8.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621666 2.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.683003 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15416 6.93%

Paylaş

Eski Bitmex CEO’su Hayes: Bitcoin’de Oynaklık Artacak

Eski Bitmex CEOsu Hayes Bitcoinde Oynaklik Artacak

Eski Bitmex CEO’su Arthur Hayes, ABD bankacılık krizi ve borç tavanı krizinin ardından yılın ikinci yarısında Bitcoin‘de oynaklığın artacağını öngördü. Hayes, BTC’de yükselişlerin yaşanabileceğini ancak en yüksek seviyeye ulaşamayacağını tahmin etti. Eski borsa yöneticisi, BTC’nin bu yıl 70 bin dolara ulaşmasını beklemediğini dile getirdi.

Eski Bitmex CEOsu Hayes Bitcoinde Oynaklik Artacak8 1

Eski Bitmex CEO’su Hayes’ten Bitcoin Tahmini

Eski Bitmex CEO’su Arthur Hayes, kripto para piyasasına dair değerlendirmelerde bulundu. Hayes, kripto piyasasının bankacılık ve borç tavanı krizi nedeniyle ‘barut fıçısı’ gibi olduğunu söyledi. BTC‘deki oynaklığın artacağını ifade eden eski yönetici, zirve seviyelere ulaşılamayacağını öngördü.

ABD‘de haftasonu borç tavanı kriziyle ilgili yaşanan olumlu gelişmenin ardından piyasa yükselişe geçti. ABD Başkanı Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Bu gelişme ile birlikte BTC, 28 bin doların üzerine çıktı.

Katıldığı bir podcast programında konuşan Hayes, Bitcoin‘in 2024 yılına kadar 70 bin dolar seviyesine ulaşmasını beklemediğini ifade etti. Hayes, şu anda kripto odaklı bir yatırım fonu olan Maelstrom yönetiyor. Bitcoin için pozitif düşündüğünü belirten Hayes, yukarı ve aşağı yönde değişkenliğin olabileceğini ifade etti. Kişisel yatırımlarına ilişkin de konuşan Hayes, ETH stake ettiğini ve Bitcoin Ordinals’ın gelişimini yakından izlediğini belirtti.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı. Bu sürenin son 3 aylık kısmı Dünya kadrolarınca yayın hayatına başlayan Ekonomi gazetesinde geçti. Bazı dergi ve haber platformları ile reklam ajanslarında yine editör veya metin yazarı olarak mesai harcadı. 2018 yılında blockchain ve kripto paralar ile tanıştı. 2023 yılı Ocak ayından bu yana Btchaber.com'da editör olarak görev yapıyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema programında lisansüstü eğitimine devam ediyor.

Yanıt verin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala