bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.54 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 543.93 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.81 0.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.48685 2.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445065 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146585 2.15%

Eski Binance Geliştiricileri Kendi Borsaları Fairdesk’i Kurdu

fairdesk

Yakın bir zamanda, altı eski Binance yöneticisi ve üç eski yazılım mühendisi, Fairdesk adında yeni bir kripto para borsası başlattı. Fairdesk isimli bu yeni borsa, tüccarların 125X‘e kadar kaldıraçla işlem yapabilmelerine izin veriyor.

Yeni borsa bazı özellikleri ile ön plana çıkmayı hedefliyor. Fairdesk güvenlik, adalet, güvenilirlik ve yüksek performans için çaba gösterdiğini iddia ediyor.

Fairdesk’e göre yeni kripto para borsası şu avantajlara sahip:

Güvenlik: Çok katmanlı soğuk cüzdanlarda saklanan tüm fonlar ve manuel olarak incelenen ve çevrimdışı olarak imzalanan her işlem ile Fairdesk, müşterilerine ve paydaşlarına en üst düzeyde koruma vadediyor. Soğuk cüzdanlar ağdan ayrı tutuluyor ve ağ tabanlı saldırılara karşı önlem alınıyor. 

Yüksek performanslı altyapı: Tescilli işlem motorları ile şirket, siparişlerin yüzde 99,9‘unu bir milisaniyede gerçekleştirilerek, müşterilerine inanılmaz hızlı bir ticaret deneyimi sağladığını söylüyor. Bu saniyede 450.000‘den fazla siparişi verimli bir şekilde işleyebilmek demek.

binance ceosu defi protokollerinin bircogu yam finance ile ayni kaderi paylasacak

Eski Binance Çalışanlarının Borsası İddialı

Kripto şirketinin kurucu ortaklarından Jacky Choi konuyla alakalı olarak şunları kaydetti:

“Blockchain’in geleceği ve kullanıcıları çok aktif olduğu için tüm kripto ticareti endüstrisi oldukça büyüleyici durumda. Bununla birlikte, kripto ticareti işi hala çok genç ve ticareti daha hızlı, daha güvenli ve daha adil hale getirmek için çok şey yapılabilir.

Fikirleri eski meslektaşlarımızla paylaştık ve hepimiz bunu gerçekleştirmek için birlikte yeni bir ticaret platformu oluşturmaya karar verdik ve bunu başardık.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala