bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,707.87 0.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,230.99 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 609.58 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 158.88 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551023 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503021 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161161 0.34%

Ernst & Young ve Polygon İş Birliği Yapacak

ernst young ve polygon is birligi yapacak

Ernst & Young (EY) ve Polygon, Ethereum’un Layer2 (L2) ölçeklendirme sorunlarını çözmek üzere iş birliği yapacak. Polygon ağı, EY OpsChain ve EY Blockchain Analyzer olmak üzere iki ana ağa bağlanacak. Böylelikle EY müşterileri, işlemlerini Polygon ana ağı ile zincirlerini Ethereum ana ağına bağlayabilecekler.

EY tarafından yapılan basın açıklamasın göre, Polygon ile yapılan bu ortaklaşa çalışma, EY müşterilerinin daha ucuz ve daha hızlı işlemler yapabilmesine olanak tanıyacak.

ernst young ve polygon is birligi yapacak 2

Ethereum Sorununa Çare: Ernst & Young ve Polygon

Uzun süredir Ethereum’un hız ve ücret konusundaki sorunları devam ediyor. Özellikle Ana Ethereum ağındaki işlem süreleri ve ücretleri yapılan güncellemelerden sonra bile yeteri kadar düşmediği için endişe yaratıyor.

Kanadalı iş insanı ve Shark Tank’ın yatırımcısı Kevin O’Leary, dün yaptığı bir açıklamada Ethereum’u “çok yavaş” olarak nitelendirdi.

Ethereum son güncelleme Londra Hard Fork’una rağmen, saniyede 30 işlem gerçekleştirebiliyor. Ek olarak Ethereum’un haberimizin yazımı itibarıyla ortalama işlem ücretinin 39.74 dolar olduğunu belirtelim.

İki ağ arasındaki bu ortaklığın, işlem ücretleri ve hızı açısından verimliliği arttırması bekleniyor.

EY Global Blockchain yöneticisi Paul Brody, konuyla alakalı yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Polygon ile çalışmak, EY ekiplerine müşteriler için işlemleri ölçeklendirmek adına güçlü bir araç sağlıyor ve Ethereum ana ağı ile entegrasyon için daha hızlı bir yol haritası sunuyor. Bu alandaki ortak önceliklerimizi keşfettik ve Ethereum ekosistemi bu alanda işbirliğimizi çok daha kolaylaştıracak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala