bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Epic Games Store’da İlk NFT Oyunu Listelendi

epic games storeda ilk nft oyunu listelendi

Popüler battle royale oyunu Fortnite’ın yapımcısı olan Epic Games, Steam rakibi servisi olan, Epic Games Store’da geçtiğimiz aylarda mağazasına NFT oyununu ekleyeceğini açıklamıştı. Epic Games Store’un ilk NFT oyunu mağazada listelenmeye başladı.

Blankos Block Party, Epic Games Store’un İlk NFT Oyunu Oldu

Son dönemde Blockchain temelli oyunlar oyun dünyası tarafından sıkça tartışılıyor. Bazı oyun geliştiricileri Blockchain temelli oyunlara sıcak bakarken Minecraft oyunu ile tanınan Mojang gibi oyun stüdyoları ise bu fikre sıcak bakmıyor. Fortnite oyununun geliştiricisi olan Epic Games ise Blockchain temelli oyunlara sıcak bakan geliştiricilerden.

Geçtiğimiz aylarda Epic Games, NFT destekli ilk web3 oyunu olan ve Mythical Games tarafından geliştirilen Blankos Block Party oyununu Epic Games Store üzerinde listeleyeceğini açıklamıştı. Mythical Games’in C Serisi finansman turunda 1.25 milyar dolarlık bir değerleme ile 150 milyon dolar toplaması sonrasında oyun Epic Games Store’a eklendi.

epic games storeda ilk nft oyunu listelendi 2

Blankos Block Party, oyun içinde satın alınabilen, yükseltilebilen ve satılabilen, Blankos adı verilen benzersiz tahsil edilebilir dijital vinil eşyalar etrafında toplanan, oynaması ücretsiz çok oyunculu bir parti olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun geliştirici tarafında ise Mythical Games ve Third Kind Games tarafından ortak bir şekilde geliştirilen oyun an itibariyle Epic Games Store üzerinden indirilebiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala