bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

En Popüler ve En Pahalı NFT Koleksiyonları

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla Kripto Bülten’in yeni bölümü yayında. Bu hafta Kripto Bülten’de son zamanların en popüler NFT koleksiyonları; Bored Ape Yacht Club, CryptoPunk, Mutant Ape Yacht Club, Azuki ve Clone X ele alındı.

Nelerden Bahsedildi?

NFT ekosisteminde büyük bir popülerlik yakalamayı başaran projelerden biri olan Bored Ape Yacht Club, tüm zamanların en ikonik NFT koleksiyonlarından biri. 2021’de piyasaya sürülen koleksiyon, maymun görünümünde tasarlanmış 10.000 Ethereum tabanlı NFT’den oluşuyor.

– Listemizin ikinci sırasında bir diğer popüler koleksiyon CryptoPunk yer alıyor. Bugün bildiğimiz birçok NFT koleksiyonlarının önünü açan proje, New York merkezli yazılım firması Larva Labs Studio tarafından 2017 yılında hayata geçti.

– Mutant Ape Yacht Club, bir Ethereum NFT projesi olarak karşımıza çıkıyor. Bored Ape Yacht Club’daki sıkılan maymunların mutasyona uğramış hali olan bu ilgi çekici koleksiyon, 20.000 tane benzersiz mutant maymundan oluşuyor.

– Azuki, anime ve doğu çizgi film dünyasında gelişen külttlerden esinlenen popüler bir NFT koleksiyonu. Animelerden ilham alan 10.000 benzersiz karakteriyle Azuki, bugüne kadarki en değerli NFT koleksiyonları arasında yer alıyor.

– En popüler NFT koleksiyonları listesinde son sırada ise Clone X var. Clone X, anime ve doğu popüler kültürüne dayanan bir başka koleksiyon. Takashi Murakami isimli sanatçı tarafından 3D tabanlı avatar NFT’leri olarak oluşturulan bu koleksiyon, birçok deri ve cilt hastalığına da farkındalık oluşturuyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala