bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,699.87 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,232.50 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 158.24 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551408 0.72%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50643 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161563 0.84%

Emirates, Ödeme Yöntemlerine Bitcoin’i Eklemeyi Planlıyor

emirates odeme yontemlerine bitcoini eklemeyi planliyory

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hemen hemen birçok alanda ödeme yöntemi olarak kabul görmeye başladı. Bu kez bir hamle de Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Emirates’ten geldi. Emirates Hava Yolu  ödeme yöntemlerine Bitcoin’i eklemeyi planladığını söyledi. 

Emirates’ten Bitcoin Hamlesi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Emirates Hava Yolu, yakın zamanda dikkat çeken bir açıklama yaptı. Emirates, yaptığı açıklamada ödeme yöntemlerine Bitcoin (BTC) eklemeyi planladığını duyurdu.

emirates odeme yontemlerine bitcoini eklemeyi planliyors

Hava yolu şirketi ayrıca, müşteri ihtiyaçlarını izleyen uygulamalar oluşturmak için personel alımı yapmayı planlıyor. Ek olarak şirketin baş işletme görevlisi (COO) Adel Ahmed Al-Redha konuya yönelik yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) lider havayolu şirketi Emirates Havayolu, yakında bir ödeme hizmeti olarak Bitcoin’i benimseyecek. 

Bunun yanında Emirates, kısa süre müşteri etkileşimini arttırabilmek ve gelirlerini yükseltmek için NFT projesi başlatacağını açıklamıştı.

Ek olarak Hava yolu şirketi ayrıca Dubai’de gerçekleşen Expo 2020 etkinliğindeki yerini metaverse, NFT ve Web3 projeleri için kullanacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala